© 2018 PauliKookt

Kok aan huis


Je houdt van lekker eten en gaat graag naar een restaurant. En dan het liefst naar een restaurant waar men gerechten serveert die niet alleen geweldig smaken maar er ook nog prachtig uitzien. Natuurlijk moet ook het gezelschap top zijn. Het hele plaatje dus.

Maak van jouw huis een toprestaurant!

Met PauliKookt kom ik bij jou thuis een topmaaltijd koken. Gerechten op hoog niveau, creatief en verantwoord. Ik werk graag met mooie producten die op duurzame wijze zijn geproduceerd.
Door mijn jarenlange ervaring hebben de diverse keukens van de wereld geen geheimen meer voor mij. Vlees, vis of vegetarisch of een specifieke keuken in gedachten?  Geen probleem, ik stem graag af op jouw wensen en maak een menu op maat.
Wil je je laten verrassen? Geef dan aan wat je absoluut niet wil eten en ik stel een spannend menu voor je samen.

PauliKookt kan jou volledig ontzorgen! De mate van verzorging bepaal je zelf: tafeldekking, menukaartjes, wijnadvies, uitnodigingen en verdere vormgeving kan geregeld worden.
Mogelijk vanaf 6 personen tot max. 12 personen. De prijs is afhankelijk van het aantal personen, het aantal gangen en verdere wensen.
Ben je al enthousiast en wil je graag meer weten? Neem dan contact met me op