© 2018 PauliKookt!

Specials

PauliKookt houdt van Specials

Il Pranzo
We kennen allemaal de lange gedekte tafels in het Toscaanse landschap. Zondagmiddag brengt de familie door met een uitgebreide maaltijd. Italianen zien de Pranzo als belangrijkste maaltijd. Niet zomaar een lunch met een broodje of kop soep maar een complete maaltijd met antipasti, een primo (bijvoorbeeld pasta of risotto) een secondo (vlees of vis met groenten) en dolci als nagerecht.
‘Supergezellig en een keer wat anders! PauliKookt verzorgt deze middagmaaltijd in Italiaanse stijl graag en niet alleen op zondag.

Speed
Speed daten is een bekend fenomeen maar samen eten geeft hier een geheel nieuwe dimensie aan. Je gaat met je gezelschap volgens een schema per gang wisselen van tafel. Hier ontmoet je ook nieuwe tafelgenoten.
Het is mogelijk dit te combineren met opdrachten of gespreksonderwerpen, waardoor dit bijvoorbeeld een ideale activiteit is in het kader van teambuilding en netwerkbijeenkomsten. (min. 12 – max 20 personen)

Wine en Dine
Eten en wijn horen bij elkaar. Ontdek hoe de smaken van wijn en eten elkaar kunnen versterken. Ik verzorg in samenwerking met een sommelier een avond, waarbij je dit kunt ervaren.
Nieuwsgierig naar een van de specials? Neem dan contact op voor meer informatie.