© 2018 PauliKookt

Op je werk

 

PauliKookt komt ook graag naar je bedrijf

Zakenlunch
Op zoek naar iets anders als het geijkte kopje soep met broodje als lunch? Je kunt je zakelijke gasten of collega’s verrassen met een perfecte lunch bij jou op je bedrijf bereid en uitgeserveerd. Samen eten zorgt voor een ontspannen sfeer en zal de samenwerking ten goede komen.
Deze lunch van 3 of 4 gangen bestaat uit bijzondere gerechten afgestemd op het moment van de dag.

 

Teambuilding

Heb je een teambuilding event dan kom ik graag de afsluiting verzorgen. Verras je team met een topmaaltijd van 3 of 4 gangen.
Wil je meer informatie over een van deze opties en de mogelijkheden samen bespreken? Neem dan contact op.

Samen eten is samen werken
Wil je dat je team meer resultaatgericht met elkaar samenwerkt?
Een team is effectief als men resultaten haalt. Niet alleen incidenteel, maar ook structureel. Om structurele resultaten te halen is cohesie en een goede sfeer belangrijk.
Samen eten zorgt voor verbinding met elkaar. Zeker als dat eten van een onverwacht hoog niveau is. Daarnaast straal je als werkgever goede zorg uit voor je medewerkers, dit levert waardering en loyaliteit op!

Speciaal aanbod: SPEED ETEN
Wil je met meerdere partijen tot een goede samenwerking komen?
Dan is Speed Eten een ideale manier. Een maaltijd bestaande uit meerdere gangen wordt genuttigd in een per gang wisselende samenstelling. Je kunt bv. in tweetallen of in kleine groepjes ) rustig van gedachten wisselen over het te bespreken thema, om daarna in de volgende gang in een nieuw gezelschap een volgende gedachtenwisseling te hebben.
Speed Eten is ideaal als startbijeenkomst bij een voorgenomen samenwerking.

Interesse? Neem dan contact op, ik denk graag mee over wat voor jouw doel het meest passende concept is.