© 2018 PauliKookt

Specials

PauliKookt houdt van Specials. Koken op een bijzondere locatie, met veel dynamiek, of juist rustige diners met zijn tweetjes. Net even iets anders als in een restaurant. Hieronder vind je een aantal mogelijke specials. Heb je zelf een speciale wens? Neem dan gerust contact met me op om jouw wens te bespreken.

Eb & Overvloed
Theatraal diner in het World Skate Center

Na een succesvolle samenwerking in 2019 organiseerde Eb & Overvloed samen met het World Skate Center opnieuw een theatraal diner op zaterdagavond 4 november en zondagmiddag 5 november. Ditmaal in de nieuwe hal aan de Tramkade 2 in Den Bosch. Tijdens deze avond werden de bezoekers ondergedompeld in de urban cultuur van Den Bosch. Skaters showden hun skills en daarnaast stonden muziek en theatrale acts van onze hosts op het afwisselende programma. PauliKookt zorgde weer een mooi vegetarisch menu en Tet van der donk en Mieke Klomp zorgden voor de inhoudelijke en theatrale invulling.

Eb & Overvloed
Theatraal diner op een bijzondere buitenlocatie

17 en 18 september 2023. Ditmaal op een mooie buitenlocatie aan de rand van Den Bosch.
Samen met de bewoners van huis en tuin zorgden wij voor een theatrale, inspirerende en culinaire middag.

Ik verzorgde hier een middagvullend (vegetarisch) diner. Omdat dit in de middag plaatsvindt noemen we dit liever een pranzo. De pranzo is in Italie de belangrijkste maaltijd van de dag. Mieke Klomp en Tet van der Donk waren opnieuw de hosts. Zij gidsten van plek naar plek, en zorgden voor de theatrale invulling van deze middag.

In samenwerking met kunstenaars van de Stichting Ateliers Bartjesschool in Den Bosch.
Samen met een aantal kunstenaars hebben we het programma gemaakt. We maakten hierbij kennis met diverse kunst disciplines en de verschillende ruimtes binnen, en op het buitenterrein van de Bartjesschool. De gerechten werden weer door mij gekookt, afgestemd op de ruimtes en het werk van deze kunstenaars.
Tet van der Donk en Mieke Klomp begeleidden tijdens deze avonden de tocht door de ateliers. Zij refereerden hier aan de oorspronkelijke functie van de ateliers: een basisschool geleid door nonnen.

Een bijzonder diner op een bijzondere plek!
Vrijdag 21 juni 2019 was de primeur van Eb en Overvloed: tijdens een avondvullend diner in het World Skate center maakten 40 gasten kennis met deze ruimte en de gebruikers.
Mieke Klomp en Tet van der Donk maakten een programma waarbij de ruimte en zijn gebruikers verbonden waren met eten en performance.
PauliKookt verzorgde het (vegetarische) diner. Op 22 en 23 april organiseren we opnieuw een bijzonder diner. Dit keer in de Ateliers in de Bartjesschool. Tickets voor dit evenement kun je bestellen via deze link //tetvanderdonktheaterentraining.stager.nl/web/tickets/111169053

Diner voor 2

Rustig eten aan je eigen tafel en niet de deur uit hoeven? ik bied de mogelijkheid voor een diner voor 2 bij jou thuis. In overleg stel ik een bijzonder 4 gangen diner met amuse samen, en kom dit in jouw huis serveren. De kosten hiervoor bedragen €75,- per persoon. Interesse of vragen? Bel of mail me dan.

Il Pranzo

We kennen allemaal de lange gedekte tafels in het Toscaanse landschap. Zondagmiddag brengt de familie door met een uitgebreide maaltijd. Italianen zien de Pranzo als belangrijkste maaltijd. Niet zomaar een lunch met een broodje of kop soep maar een complete maaltijd met antipasti, een primo (bijvoorbeeld pasta of risotto) een secondo (vlees of vis met groenten) en dolci als nagerecht.
‘Supergezellig en een keer wat anders! PauliKookt verzorgt deze middagmaaltijd in Italiaanse stijl graag en niet alleen op zondag. Wil je meer weten over de inhoud en prijs van deze middag? Stuur dan een mailtje naar info@paulikookt.nl

Speed

Speed daten is een bekend fenomeen maar samen eten geeft hier een geheel nieuwe dimensie aan. Je gaat met je gezelschap volgens een schema per gang wisselen van tafel. Hier ontmoet je ook nieuwe tafelgenoten.
Het is mogelijk dit te combineren met opdrachten of gespreksonderwerpen, waardoor dit bijvoorbeeld een ideale activiteit is in het kader van teambuilding en netwerkbijeenkomsten Ook voor een leuke familiedag is dit zeer geschikt. (min. 12 – max 20 personen)

Wine & Dine

Eten en wijn horen bij elkaar. Ontdek hoe de smaken van wijn en eten elkaar kunnen versterken. Ik verzorg in samenwerking met een sommelier een avond, waarbij je dit kunt ervaren.
Nieuwsgierig naar een van de specials? Neem dan contact op voor meer informatie.