© 2018 PauliKookt

Specials

Diner voor 2

Speciaal in deze periode, waarin de restaurants gesloten zijn en samen uit eten gaan niet meer kan, bied ik de mogelijkheid voor een diner voor 2 bij jou thuis. In overleg stel ik een bijzonder 4 gangen diner met amuse samen, en kom dit in jouw huis serveren. De kosten hiervoor bedragen €75,- per persoon. Interesse of vragen? Bel of mail me dan.

Let’s roll!

een bijzonder diner op een bijzondere plek!
Vrijdag 21 juni was de primeur van Eb en Overvloed: tijdens een avondvullend diner in het World Skate center maakten 40 gasten kennis met deze ruimte en de gebruikers.
Mieke Klomp en Tet van der Donk maakten een programma waarbij de ruimte en zijn gebruikers verbonden waren met eten en performance. De smaken en vormen zijn aangepast aan deze locatie.
PauliKookt verzorgde het (vegetarische) diner.

Il Pranzo

We kennen allemaal de lange gedekte tafels in het Toscaanse landschap. Zondagmiddag brengt de familie door met een uitgebreide maaltijd. Italianen zien de Pranzo als belangrijkste maaltijd. Niet zomaar een lunch met een broodje of kop soep maar een complete maaltijd met antipasti, een primo (bijvoorbeeld pasta of risotto) een secondo (vlees of vis met groenten) en dolci als nagerecht.
‘Supergezellig en een keer wat anders! PauliKookt verzorgt deze middagmaaltijd in Italiaanse stijl graag en niet alleen op zondag.

Speed

Speed daten is een bekend fenomeen maar samen eten geeft hier een geheel nieuwe dimensie aan. Je gaat met je gezelschap volgens een schema per gang wisselen van tafel. Hier ontmoet je ook nieuwe tafelgenoten.
Het is mogelijk dit te combineren met opdrachten of gespreksonderwerpen, waardoor dit bijvoorbeeld een ideale activiteit is in het kader van teambuilding en netwerkbijeenkomsten. (min. 12 – max 20 personen)

Wine & Dine

Eten en wijn horen bij elkaar. Ontdek hoe de smaken van wijn en eten elkaar kunnen versterken. Ik verzorg in samenwerking met een sommelier een avond, waarbij je dit kunt ervaren.
Nieuwsgierig naar een van de specials? Neem dan contact op voor meer informatie.